Kaipaatko jotakin yllättävää ja innostavaa?

Uudistunut Ristikko on hauska ja erilainen kauppakeskus, jossa sujuva arki ja huvittelu yhdistyvät mutkattomasti. Kauppakeskus sijaitsee Helsingin Konalassa osoitteessa Ajomiehentie 1, noin 10 km Helsingin keskustasta Vihdintien varrella.

Maan alla ja pihalla parkkeerataan, ensimmäisessä kerroksessa hoidetaan arkiaskareet ja toisessa viihdytään kiinnostavissa ja edullisissa erikoisliikkeissä sekä kivoissa kahviloissa ja ravintoloissa. Kolmannessa kerroksessa hypätään huimiin seikkailuihin reippailuhalli Huimalassa. Ristikosta löytyy mm. outlet-myymälöitä, kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntosali. Ainutlaatuisen ja innostavan tarjontansa vuoksi laajentunut keskus houkuttelee lapsiperheitä ja aktiivisia harrastajia ympäri pääkaupunkiseudun.

Etsitkö uutta liiketilaa? Haluaisitko osaksi kokonaisuutta, joka tarjoaa liiketoiminnallesi parhaat mahdolliset puitteet? Etsimme aktiivisesti Ristikon konseptiin sopivia palveluita ja kauppoja. Vapaa-aikaa ja harrastamista painottava konsepti on muodostettu tarkan taustatutkimuksen ja markkina-analyysin perusteella juuri Konalaan ja Ristikkoon sopivaksi.

Mukaan mahtuu vielä lastentarvike- ja lastenvaatemyymälöitä, secondhandia, hyvinvointia, urheilua, vapaa-aikaa, harrastamista, sisustamista, kodintarvikkeita ja -tekniikkaa.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää.

Marjo Rosendahl
marjo (at) propdea.fi
+358 50 439 7424

© Copyright - Propdea