+358 500 667 227 info@propdea.fi

”Pasilan asema on saapunut vihdoin 2010-luvulle. Enää siellä ei ankeudu ja menetä elämänhaluaan. Pidän!”

”Mainio ilmeenkohotus Pasilan asemalla. Leipäkauppa ja Punnitse&Säästä. Niillä pääsee mun rankingissa pitkälle”

Näin kommentoidaan uudistunutta Pasilan asemaa mm. Twitterissä. Uskomatonta mutta totta: Pasilan asema on nykyisin paikka, josta voi ostaa tuoretta leipää ja trendikkäitä pokkariuutuuksia. Kuluttajan kannalta muutos on näkyvä ja kuultujen kommenttien perusteella varsin mieleinen. Värejä! Uusia penkkejä ja viihtyisyyttä!

Itse olen ollut projektissa mukana lähinnä markkinointiviestinnän osalta, mutta suurimmaksi osaksi seuraillut muutoksen syntyä ahkerien kollegoideni työn kautta. On etsitty sopivia vuokralaisia, löydetty parhaita mahdollisia sijoittumisratkaisuja jo asemalla toimiville myymälöille, hiottu markkinointi-ilmettä ja värimaailmaa sekä mietitty kulkureittejä ja opasteita. Asema on nyt myös entistä kannattavampi omistajalleen.

Pasilan asema on kotiani lähin juna-aseman ja olen sen muutoksesta innoissani Propdean projektin lisäksi henkilökohtaisella tasolla, tavallisena kuluttajana ja asiakkaana. Punnitse & säästä, teekauppa, Fazerin herkut, pokkarit, karkit! Kaikkea kivaa löytyy kotimatkan varrelta.

Asema sai uudistusten myötä myös omat raikkaat nettisivut. Uusilta nettisivuilta löytyy lisätietoa asemasta ja sen myymälöistä www.pasilanasema.fi.

Pasilan aseman ja koko alueen suurempaa muutosta odotellessa olen syystäkin iloinen lähiasemani väliaikaisesta kasvojenkohotuksesta. Käykäähän tsekkaamassa!

 

Kesäterkuin
Jaana