+358 500 667 227 info@propdea.fi

Propdea uudistuu. Toisena johtavana partnerina toiminut Pirjo Aalto siirtyy toukokuussa YIT:n kaupalliseksi kehitysjohtajaksi ja hänen päätehtävänsä tulee olemaan Keski-Pasilan Tripla-hanke. Propdean omistajana ja toimitusjohtajana toimii jatkossa yhtiön perustaja Kaisa Vuorio.

Pirjo Aalto ja Kaisa Vuorio ovat iloisia ja ylpeitä Propdean tähänastisista saavutuksista ja tekemästään yhteistyöstä. Molemmat suuntaavat nyt luottavaisina katseet tulevaan.

– Suuret kiitokset kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvästä yhteistyöstä. Olemme yhdessä saaneet paljon aikaan. Toivottavasti meillä on mahdollisuus tehdä yhteistyötä tulevaisuudessakin tavalla tai toisella, Pirjo Aalto sanoo.

Asiakkailta paljon kiitosta niittänyt Propdean tiimi työskentelee jatkossakin energiseen tapaansa. Määrätietoisessa ja innovatiivisessa tiimissä konsultteina jatkavat Hanna Koskisto (liiketoiminnallinen konsultointi ja vuokraus), Tanja Teeriaho (liiketoiminnallinen konsultointi ja vuokraus) ja Jaana Liiri (markkina-analyysit ja tutkimustuotteet).

– Kehitämme Propdeaa edelleen eteenpäin monipuolisena asiantuntijayrityksenä, jossa asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellaan herkällä korvalla, Kaisa Vuorio kertoo.  Panostamme myös edelleen palvelutuotteidemme tuotekehitykseen.

Propdea tarjoaa laajan kattauksen asiantuntijapalveluita. Propdean tiimi työskentelee kiinteistökehityksen ja kaupallisten toimintaympäristöjen parissa, tekee dd-, kuluttaja- ja markkina-analyysejä, liiketoimintasuunnitelmia ja niihin liittyviä konsepteja sekä tukee kauppakeskusten ja monikäyttäjäkiinteistöjen johtamista.

Lisätietoja antavat Kaisa Vuorio 0500-667227 ja Pirjo Aalto 050-5002013