Propdea = property + idea.


Olemme vuonna 2011 perustettu asiantuntijayritys. Meillä on vuosien kokemus vähittäiskaupan kiinteistöjen arvoketjujen johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.


Asiakkaamme valitsevat meidät, kun tarvitaan strategista suunnitelmallisuutta, uusia näkökulmia ja toimintamalleja kehittämiseen ja kohteiden markkinaroolin muotoiluun.

Ketterää ja tuloksellista konsultointia.

Kehittämisen työkalumme pureutuvat kiinteistöliiketoiminnan arvoketjun eri osa-alueisiin ja tekijöihin – omistajuuden tavoitteiden määrittelystä vuokralaiskokoonpanon suunnitteluun ja käyttäjäkokemuksen orkestrointiin. Liikumme ketterästi omistajan, vuokralaisen, kuluttaja-asiakkaan, kiinteistön ja kaupunkitilan rajapinnoissa.

Kehittyvän toimialan tarpeisiin.

Kaupan murros haastaa kiinteistöomistajia aktiivisuuteen omassa paikallismarkkinassa ja verkostoissa. Työskentelymme päämääränä on saavuttaa kiinteistölle asetetut kokonaistavoitteet ja varmistaa omistajalle katkeamaton kassavirta. 

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Propdean ladyt ovat huippuammattilaisia, jotka eivät pelkää kovaa työtä ja haastavia tilanteita. Heillä on kyky nähdä asiakkaan tahtotila ja visio sekä tuoda oma osaamisensa täysillä peliin – nämä kaikki saavat aikaan luottamuksen, joka on kaiken yhdessä tekemisen peruskivi.

Minna Karppinen, Kauppakeskusjohtaja
Matkus Shopping Center, Ingka Centres Kuopio